16-DAAGSE RONDREIS DOOR ARMENIË EN GEORGIË
24 APRIL T/M 9 MEI 2019 EN VAN 8 T/M 23 MEI 2019

Deze 16-daagse reis door Armenië en Georgië is exclusief samengesteld voor RVAJ door Sovjet Reizen. Deze groepsreis laat je kennismaken met het beste van beide landen. Je leert tijdens deze indrukwekkende groepsreis de vrij onbekende Sovjetrepublieken Armenië en Georgië kennen. Beide landen hebben een eeuwenoude geschiedenis, interessante steden, kloosters, musea en een zeer afwisselende natuur. Er is ruimte in het programma om de gastvrije bevolking te ontmoeten. Je leert tijdens deze reis door Armenië en Georgië de cultuur kennen en je kunt genieten van de ongerepte natuur.

Klooster van Khor Virap & de Ararat

We wisselen stadswandelingen, onder andere door Jerevan en Tbilisi, af met bezoeken aan kerken en kloosters. We lunchen een paar keer bij de lokale bevolking en ook een keer bij een wijnhuis. We doen mee met een kookworkshop en een workshop sieraden maken.

De Nederlandstalige reisleiding is gespecialiseerd in reizen naar deze landen en kan ons er alles over vertellen.

e voegen.

Kloostercomplex Sevanavank

We brengen ook een bezoek aan het UNESCO Werelderfgoed van Tatev. Om hier te komen nemen we een rit met de langste kabelbaan ter wereld. De constructie van 5,7 km lang overspant een spectaculaire kloof en brengt ons naar het Tatev klooster uit de tiende eeuw. Een klooster “op de rand van de leegte”.

Kazbeghi, Georgië

De richtprijs voor deze reis is € 2.580 op basis van vol pension en verblijf in een tweepersoonskamer.

Info en opgave bij Mieke Etman, 06-19676522, mieke.rvaj@outlook.com

contact