top of page

In Nederland draait de vaccinatiecampagne op volle toeren en het lijkt erop dat bij ons aan het Covid-probleem goeddeels een einde gaat komen.

 

Wij hebben steeds overleg gehad en willen onze reizen zo veilig mogelijk uitvoeren voor jou als deelnemer en voor je medereizigers, daarom houden wij de steeds veranderende regels van het RIVM en de te bereizen landen nauwlettend in de gaten.

Hierdoor zal het naar alle waarschijnlijkheid zo zijn dat er om veilig op reis te gaan eisen aan je worden gesteld.

Denk hierbij aan een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test.

Wij als RVAJ leggen je deze regels niet op, maar deze zijn afhankelijk van de instanties in Nederland en in de landen waar wij willen reizen.

Beit Hairat Souf.jpg

RVAJ heeft de reisplannen weer afgestoft en zou willen starten met een korte en niet al te verre reis.

 

Op 29 september 2021 vertrekt de 8-daagse rondreis door Jordanië.

We vliegen overdag met Jordanian Airlines. We verkennen de hoofdstad Amman, bezoeken zandkastelen, bijbelse steden en wereldberoemde mozaïeken. Mount Nebo en een kruisvaarderskasteel worden aangedaan. Een hoogtepunt van deze reis zal het bezoek aan de legendarische roze stad Petra zijn, deze wordt bereikt door een wandeling via een smalle bergkloof, ook bezoeken we Little Petra. De Wadi Rum woestijn is een ander hoogtepunt, hier logeren we een nachtje onder de sterrenhemel in een tentenkamp, maken we een jeepsafari en eten we een traditioneel bedoeïenendiner. Het laagste punt op aarde is de Dode Zee, 400 meter beneden de zeespiegel, hier gaan we badderen. De doopplaats van Johannes de Doper wordt bezocht en de in de 8e eeuw onder het zand bedolven stad Jerash. Nog een hoogtepunt zal het bezoek aan Beit Khairat Souf zijn, waar we kennismaken met de vrouwengroep Alnoor Almouben Association, die deze historische Souf beheren en de geschiedenis en tradities van dit huis in ere houden. Wij volgen een kookles en lunchen hier.

Deze unieke reis is door Fox Verre Reizen voor RVAJ op maat gemaakt.

 

 

Richtprijs: 1.695 euro o.b.v. volpension, incl. fooien, visa. Toeslag 1pk: 170 euro (beperkt beschikbaar)

Aanmelden voor: 29 juni 2021

inlichtingen: carla@rvaj.nl

bottom of page