RVAJ nieuwsflits januari 2021

V-Day komt eraan

 

Het goede nieuws is natuurlijk dat Nederland inmiddels vaccins heeft gekregen en dat er met vaccinatie tegen Covid-19 is begonnen. De verwachting is dat tegen de zomer iedereen die dat wil gevaccineerd is. Dus er gloort reislicht aan het eind van de coronatunnel.

-~-~-~-

Pilgrim Fathers.jpg
FOX-dagje USA – 2021

Nog voordat reizen naar het buitenland mogelijk is, willen we samen met FOX een dagexcursie naar Leiden organiseren met als thema de Pilgrim Fathers. Zodra musea en horeca weer open zijn, gaan we hiermee aan de slag.

Hou onze nieuwsflits in de gaten voor het laatste nieuws over dit dagje uit.

-~-~-~-

Costa Rica & Nicaragua (grensstreek)

Costa Rica heeft wonderschone flora en fauna. Regen/nevelwoud, vulkanen, watervallen, lagunes, orchideeën, vlinders, kolibries, leguanen, luiaards, kikkers, heet-waterbaden; alles is er. Nicaragua heeft Spaanse cultuur. Bezoek kerken, lokale markten en een klooster in Granada, Managua en Masaya. Lunch, dans of kook met en bij lokale vrouwen(-projecten) en hun familie. Boottochtjes, hangbruggen en dagelijks wandelen.

Info: angeline@rvaj.nl

-~-~-~-

kikker Costa Rica.jpg
Jordanië

Als er weer gereisd kan worden, zouden wij misschien eerst een korte reis niet ver buiten Europa kunnen maken. Jordanië is een land dat je beslist gezien moet hebben.

Beit Hairat Souf.jpg

Bezoek Amman, Jerash, Mount Nebo (de berg van Mozes), kruisvaarders-kasteel Kerak en de legendarische roze stad Petra. Zie mozaïeken in Madaba, verken de Wadi Rum woestijn in een 4WD en tent en ontmoet lokale vrouwen. Wie weet, ook nog badderen in de Dode Zee?

Info: carla@rvaj.nl

Reizen en corona

 

RVAJ stelt de gezondheid van ons allen op de eerste plaats. Wij reizen niet bij code rood of oranje en krijgen dan ons geld terug. Bovendien reizen wij niet bij code geel als blijkt dat ons programma niet voldoende kan worden uitgevoerd; bijvoorbeeld door sluiting van musea, kerken of nationale parken.

Al onze reizen zijn pakketreizen (dus geen extra kosten bij gedwongen terugkeer), verzorging o.b.v. HP, inclusief alle excursies, fooien, meerdere lunches, voorlichting, reünie, reisgids, dvd en verslag.

-~-~~-

RVAJ

Mieke Etman, voorzitter

Carla Ruiter, secretaris

Angeline Beukema toe Water, penningmeester

Joke Beerepoot

Volg de laatste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief en nieuwsflitsen, of check www.rvaj.nl en onze facebook pagina

Is er iemand in je omgeving die belangstelling heeft voor onze reizen, geef dan haar e-mailadres aan ons door voor onze mailinglijst.

 

-~-~-~-

 

Privacy ontvangers nieuwsbrief en nieuwsflits

 

Wij bewaren je naam en mailadres zolang je de nieuwsbrief en nieuwsflits wilt ontvangen. Je mailadres en naam worden zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, verwijderd wanneer je een e-mail stuurt naar info@rvaj.nl dat je de nieuwsbrief en nieuwsflits niet langer wenst te ontvangen.

 

-~-~-~-